spacer spacer
spacer Zwangerschap
In mijn praktijk kunt u ook terecht voor problemen rondom de menstruatie, zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en klachten tijdens de menopauze.
Veel menstruatieklachten zoals PMS, pijn en hevige bloedingen zijn goed te behandelen met acupunctuur en/of kruiden.
Misselijkheid, vermoeidheid en bekkenpijn tijdens zwangerschap maar ook het over tijd zijn van een zwangerschap kunnen baat hebben bij acupunctuur en/of kruiden. Het proberen in gang te zetten van een bevalling gebeurt in nauw overleg met uw verloskundige. Een behandeling kan zonodig bij u thuis plaatsvinden. Ook kunt u bij mij terecht voor een ontspannende massage tijdens zwangerschap.
spacer
Kinderen & Zwangerschap
Kinderen
Kinderen reageren doorgaans sneller op een behandeling dan volwassenen. Ze hebben nog niet de tijd gehad om veel verschillende klachten te ontwikkelen. Klachten bij kinderen zijn meestal beperkt tot één of twee organen zoals de darmen, de luchtwegen of de huid.
Vooral de kruiden- en Bachbloesemtherapie zijn zeer geschikte behandelingen voor kinderen maar ook acupunctuur is goed mogelijk. Bij de allerkleinsten blijven de naalden geen 20 minuten zitten maar worden direct na het prikken weer verwijderd. In de ooracupunctuur worden helemaal geen naaldjes gebruikt maar kleine metalen korreltjes die op geschikte punten op het oor worden vastgeplakt met een speciaal pleistertje. Deze blijven dan 4 tot 6 dagen zitten.

Tarieven
Rianne van Dasler acupunctuur en kruidentherapie is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Hierdoor worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het is aan te raden om bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.
Eerste consult (1-1 ½ uur)   € 77,-
Kinderen t/m 8 jaar   € 47,-
     
Vervolgconsult (45 min.)   € 47,-
Kinderen t/m 8 jaar   € 30,-
     
Vervolgconsult uitgebreid (1 uur)   € 66,-
     
Consult aan huis, consultprijs +   € 23,-
Reiskosten per km.   € 0,23
     
Kruidentinctuur 100 ml.   € 24,-
Bachbloesem 30 ml.   € 6,50
     
Massage (1 uur)   € 52,-
Massage (½ uur)   € 31,-

De tarieven voor massage gelden niet voor de bindweefselmassage en manuele lymfedrainage. Voor deze therapieën gelden de normale consultprijzen. Genoemde consulttarieven zijn inclusief BTW maar exclusief kruidentincturen en Bachbloesems. Betalingen bij voorkeur per pin of contant na afloop van het consult. Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Made by Bouwie Media Creations