spacer spacer
spacer Buikmassage Chi-Nei-Tsang
Letterlijk betekent Chi Nei Tsang “het bewerken van de energie van de interne organen”. De orgaanmassage maakt de buik op een zachte en diepe manier vrij van blokkades.
Volgens de Taoisten start het leven vanuit de navel, dit is het centrum van ons wezen waar vaak de oorsprong van blokkades liggen. Dat maakt Chi Nei Tsang tot een directe en zeer effectieve toepassing.
Behalve op de buik kan er ook gewerkt worden op de borstkas en andere delen van het lichaam, afhankelijk van wat passend is bij jouw klachten. Lichaamsgerichte therapie is altijd afgepast op jouw unieke lichaam en jouw behoeften op dat moment.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Het intakeconsult begint hetzelfde als een consult acupunctuur. Ook hier zijn de tong- en polsdiagnostiek belangrijk om een beeld te krijgen van de energetische (dis)balans. Dit consult duurt ongeveer 1 ˝ uur.
Een vervolgconsult duurt ongeveer 1 uur.

spacer
Chi Nei Tsang, orgaanmassage, Buikmassage, Manuele lymfedrainage, Segmentmassage

Tarieven
Rianne van Dasler is aangesloten bij de beroepsvereniging NVA. Hierdoor worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het is aan te raden om bij jouw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.

Eerste consult (± 1½ uur)   € 83,00
Kinderen t/m 8 jaar   € 51,00
     
Vervolgconsult (45 min.)   € 51,00
Vervolgconsult Chi Nei Tsang (60 min.)   € 65,00
Kinderen t/m 8 jaar   € 33,00
     
Kruidentinctuur 100 ml. (voor ± 6 weken)   € 27,00
     
Bachbloesem 30 ml.   € 8,00

Genoemde tarieven zijn exclusief kruidentincturen en Bachbloesems, dit wordt niet vergoed. Betalingen na afloop van het consult, bij voorkeur pinnen. Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Made by Bouwie Media Creations