spacer spacer
spacer

Acupunctuur
Acupunctuur is onderdeel van de Chinese geneeskunde. Deze vorm van geneeskunde is een omvangrijk systeem van theorie en praktijk dat zich over een periode van meer dan 2000 jaar heeft ontwikkeld. Acupunctuur is gebaseerd op energie (Qi). Als iemand gezond is is er evenwicht in de energie in het lichaam, een natuurlijke balans. Ziekte of klachten geven aan dat er een verstoring is in deze balans. Met acupunctuur kan het energetisch evenwicht in een mens hersteld worden door het prikken van acupunctuurpunten.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Om u een acupunctuurbehandeling te kunnen geven die past bij uw persoon en uw klachten worden, naast een uitgebreid vraaggesprek over uw klachten, uw pols uitgebreid gevoeld en de tong bekeken. Daarbij is ook uw constitutie, uw aanleg belangrijk.
Elke vervolgbehandeling wordt aangepast aan uw energetische toestand op dat moment. Er is dus geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Het prikken van de naalden kan in het begin even iets pijnlijk zijn, als de naald éénmaal zit voelt u er weinig van.
Ook kinderen kunnen goed met acupunctuur behandeld worden. Bij de hele kleintjes worden de naalden er na het prikken direct weer uit gehaald.

Met acupunctuur kunnen veel verschillende klachten worden behandeld uiteenlopend van pijn, vermoeidheid, slapeloosheid tot psychische klachten. Mocht u twijfelen of een bepaalde klacht geschikt is om met acupunctuur te behandelen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

spacer
Acupunctuur, Ooracupunctuur
Tarieven
Rianne van Dasler is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Hierdoor worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het is aan te raden om bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.
Eerste consult (± 1 ½ uur)   € 77,-
     
Vervolgconsult (45 min.)   € 47,-
Kinderen t/m 8 jaar   € 28,-
     
Vervolgconsult lang (60 min.)   € 55,-
     
Kruidentinctuur 100 ml. (voor ± 6 weken)   € 25,-
     
Bachbloesem 30 ml.   € 7,50

Genoemde tarieven zijn exclusief kruidentincturen en Bachbloesems, dit wordt niet vergoed. Betalingen na afloop van het consult, bij voorkeur pinnen. Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Made by Bouwie Media Creations