spacer spacer
spacer Zwangerschap
In mijn praktijk kunt u ook terecht voor problemen rondom de menstruatie, zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en klachten tijdens de menopauze.
Veel menstruatieklachten zoals PMS, pijn en hevige bloedingen zijn goed te behandelen met acupunctuur en/of kruiden.
Misselijkheid, vermoeidheid en bekkenpijn tijdens zwangerschap maar ook het over tijd zijn van een zwangerschap kunnen baat hebben bij acupunctuur en/of kruiden. Het proberen in gang te zetten van een bevalling gebeurt in nauw overleg met uw verloskundige. Een behandeling kan zonodig bij u thuis plaatsvinden. Ook kunt u bij mij terecht voor een ontspannende massage tijdens zwangerschap.

Kinderen
Kinderen reageren doorgaans sneller op een behandeling dan volwassenen. Ze hebben nog niet de tijd gehad om veel verschillende klachten te ontwikkelen. Klachten bij kinderen zijn meestal beperkt tot één of twee organen zoals de darmen, de luchtwegen of de huid.
Vooral de kruiden- en Bachbloesemtherapie zijn zeer geschikte behandelingen voor kinderen maar ook acupunctuur is goed mogelijk. Bij de allerkleinsten blijven de naalden geen 20 minuten zitten maar worden direct na het prikken weer verwijderd. In de ooracupunctuur worden helemaal geen naaldjes gebruikt maar kleine metalen korreltjes die op geschikte punten op het oor worden vastgeplakt met een speciaal pleistertje. Deze blijven dan 4 tot 6 dagen zitten.
spacer
Kinderen & Zwangerschap
Tarieven
Rianne van Dasler is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Hierdoor worden de consultkosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het is aan te raden om bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.
Eerste consult (± 1 ½ uur)   € 77,-
     
Vervolgconsult (45 min.)   € 47,-
Kinderen t/m 8 jaar   € 28,-
     
Vervolgconsult lang (60 min.)   € 55,-
     
Kruidentinctuur 100 ml. (voor ± 6 weken)   € 25,-
     
Bachbloesem 30 ml.   € 7,50

Genoemde tarieven zijn exclusief kruidentincturen en Bachbloesems, dit wordt niet vergoed. Betalingen na afloop van het consult, bij voorkeur pinnen. Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt de consultprijs in rekening gebracht.

Made by Bouwie Media Creations